lauantai 23. huhtikuuta 2016

Yk18


Ei tullut plussaa.
Vuoto alkoi Lutinuksista huolimatta melko aikaisin. Piinapäivänä 12.

Nyt eletään sitten taukokiertoa hoidoista. Meillä on 2.5 aika polille IVF-suunnittelukäynnille ja siellä selviää sitten taas enemmän, vähän kyllä jo jännittää mitä tuleman pitää. IVF-hoidoissa on sitten monta asiaa enemmän jännitettävänä.

Aion nyt levätä ja rentoutua tämän kierron. Ainakin yritän.

4 kommenttia:

 1. Harmi :( täälläkään ei tullut plussa..
  ainakin IVF se hyvä puoli että onnistumismahdollisuudet hyvät. /Mimmi

  VastaaPoista
 2. Ikävä kuulla Mimmi! :( Mitä te aiotte nyt tehdä? Pidättekö taukoa ja odotatte sitä kesäkuun aikaa, vai yritetäänkö vielä neljäs inssi? Oon lueskellut, että joillekin on neljäkin inssiä kokeiltu.
  Niinhän se on, että onneksi nyt onnistumismahdollisuudet kasvaa.
  On vaan nyt yritettävä jaksaa toivoa vaan.

  VastaaPoista
 3. Meidän lääkäri yksityisellä puolella suositteli seuraavaksi IVF. Pidetään nyt taukoa ja käydään kunnallisella kesäkuussa. Katsotaan mitä lääkäri kunnallisella puolella on mieltä. IVF yksityisellä puolella on aika kallista ja tauko hoidosta tekee varmaan hyvää vaikka nyt tuntuu tosi pahalta./Mimmi

  VastaaPoista
 4. Niin tehän varmaan pääsette sitten suoraa ivf-hoitoihin siellä julkisella, toivottavasti ette joutuisi niihin odottamaan kovin pitkään! Ootte joutunut odottamaan niin kauan noita julkisen puolen hoitoja jo muutenkin. :/ Uskoisin kanssa, että tauko tekee hyvää. Ymmärrän myös, että pahalta tuntuu. Ollaan niin samassa vaiheessa näissä hoidoissa, että meillä on varmaan paljon samoja ajatuksia.
  Tehkää nyt kesällä kaikkia kivoja asioita yhdessä mistä pidätte ja yritä nauttia kesästä niin hyvin kuin voit. <3

  VastaaPoista