keskiviikko 17. elokuuta 2016

12+2

Pitkään olen ollut täällä hiljaa, enkä ole myöskään vastannut teidän kommentteihin, anteeksi siitä.

Uskomatonta, mutta totta, juhannusviikolla tehtiin positiivinen testi tai oikeastaan kuusi sellaista. Useampi niitä piti tehdä, ennen kuin uskoin todeksi. Meillä oli tosi epäuskonen olo ennen testipäivää. Sen jälkeen, kun kivut hellitti ja pääsin sairaalasta kotiin, todettiin miehen kanssa molemmat autossa, että kyllä se niin ihme olisi jos se alkio olisi tuosta hötäkästä huolimatta vieläkin matkassa mukana. Testipäivää odotettiin aika lannistunein tunnelmin.

Kyllä se niin uskomattomalta tuntui, kun ne kaksi viivaa ensimmäistä kertaa elämässä näki omassa tikussa. Viivat alkoi siihen samantein piirtymään, juoksin testi kädessä näyttämään miehelle ja itkin vaan. Koko loppupäiväkin meni vain pillahdellessa itkuun vähän väliä.

Kyllä mua samantein alkoi pelottamaan, että mikä tahansahan voi mennä vielä pieleen. Ihmeen rauhallisena kuitenkin kaikenkaikkiaan osasin olla, kun taas yritysaikana stressasin ja murehdin koko ajan ja ihan kaikkea mahdollista. En ole aiemmin kirjoittanut täällä, kun miehen kanssa sovittiin, että kerrotaan aluksi vain ihan lähimmille ja tätä blogia seuraa muutama meidän tuttu ketkä ei vielä ennen eilistä tienneet.

Eilen oltiin siis pitkän odotuksen jälkeen nt-ultrassa, jossa kaikki oli hyvin. <3


10 kommenttia:

 1. Ooo, upeaa! Oonkin odotellu uutisia viime postauksen jälkeen! :) Muistan kun vuos sit tein elämäni ekan plussan - itki ja tärisin. Koko päivän! :D Tuolla se mun plussa nyt tuhisee pinniksessä :) Paljon onnea teille! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, onnea vauvasta <3 ja kiitos <3 Oli se kyllä niin tunnemyllerrystä sen testin tekemisen jälkeen, että voih. Peloista huolimatta päällimmäisenä kuitenkin mietin, et nyt me ollaan päästy ainakin pidemmälle mitä koskaan ennen. <3 Siskollehan siinä oli heti soitettava ja itkin vaan, että voiko tää olla totta. :)

  VastaaPoista
 3. Vauuuuu! Ihanaa <3 Suuret onnittelut pluss(is)asta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva kun kävit jo hieman aiemmin asiasta vinkkaamassa, kun kyselin kuulumisia ;)

   Poista
  2. Joo keksin sit yhtäkkiä vaan, et voisinhan sulle sun vanhaan postaukseen kirjoittaa. :D

   Poista
 4. Aivan upeita uutisia!!!! <3 Onnea koko sydämestäni!!! Vähän uumoolinkin tällaisia uutisia... :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ellu!! <3 <3 Mun kaverikin oli aavistellut ihan samaa siitä, kun en ollut tänne kirjoittanut mitään. :)

   Poista