perjantai 26. helmikuuta 2016

pp7

Tänään on testipäivään tasan viikko. Ollaan miehen kanssa silloin molemmat vapaalla, niin voidaan yhdessä testata ellei menkat nyt sitten ala jo ennen sitä. Mitenköhän jaksan odottaa vielä viikon? Toki onhan tässä odotettu jo vuosi ja rapiat päälle, niin eihän yhden viikon pitäisi tuntua enää missään. Tilattiin raskauskeijulta testejä, valkattiin niitä yhdessä miehen kanssa. Kuusi halpaa liuskaa ja sitten Clearbluen 2 testiä jemmaan sitä varten, jos liuska sattuisi näyttämään positiivista.

                           

Inssissä oli sattumalta sama lääkäri, kun aukiolotutkimuksessakin. Johtofollikkeli oli kasvanut vähän lisää ja oli silloin 17mm. Siittiöiden liikkuvuuden kehui olevan todella hyvä. Vähän tuntui inhottavalta se katetrin laitto ja sperman ruiskutus, mutta se oli nopeasti ohi ja lopuksi sain pötkötellä siinä hetken. Hän taas varotteli samaa mitä viimeksi, että inssien onnistumisprosentit on pienet ja "näitä saattaa tässä vielä tulla". Sanoi kumminkin, että tilanne näytti silti hyvältä ja että ehdottomasti nämä inssit kannattaa meille tehdä. Lopuksi toivotti onnea matkaan. Mun mielestä tuollainen suhtautuminen on hyvä, liian toiveikasta tai yltiöpositiivista suhtautumista en olis halunnutkaan.

Jos tästä kerrasta ei tärppää, niin uutta inssiä koitetaan tehdä heti seuraavaan kiertoon samoilla lääkityksillä.

3 kommenttia:

 1. Toivotaan, että tärppää kerrasta! <3
  Kiva seurata sun matkaa kun itse tuun vain vähän perässä.
  Meillä Inssi maanantaina! :)

  VastaaPoista
 2. No niinpä, toivotaan! Olishan se tosi, tosi hyvää tuuria jos ekasta tärppäis, mutta eihän sitä voi tietää vaikka niin käviskin. :) Oon paljon nyt lueskellut keskustelupalstoja ja siellä kun on joitakin joilla on ensimmäisestä inssistä tärpännyt, niin tuntuu aivan hullulta lukea niitä ja ajatella et jos nyt meille kävis niin.
  Samat sanat, on ollut kiva sunkin kirjotuksia lukea, kun niin samoja asioita käydään läpi. Vähän aikaa saadaan sit jännätä inssien tuloksia yhtä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on tosi kiva kun ollaan niin samassa tilanteessa! :)

   Poista