sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Parempaan päin

Ilmeisesti viime purkauksestani oli jotain hyötyä, koska menkat alkoivat päivä sen jälkeen, kun tänne avauduin. Itsekseni vain hymyilin työpaikan vessassa, kun huomasin sen. Enpä oo sitten aikoihin ollut niin onnellinen menkkojen alkamisesta mitä nyt olin. :D Seuraavana päivänä soitin polille ja nyt eletäänkin jo viidettä kiertopäivää.

Gonal-f pistokset aloitettiin torstaina, 150ky iltaisin. Ensimmäinen pistos jännitti, kun oli ollut vähän taukoa pistämisestä. Muuten on mennyt hyvin. Mies on joka kerralla ollut vieressä lukemassa ohjeita ja tukijoukkona. Tänään on vaan pistettävä yksin, kun mies on yövuorossa. Soitan kyllä hänelle tuossa kohta ja laitan kaiuttimen päälle. Hän saa muistuttaa mua, että pidän sitä nappia pohjassa siihen asti, kun neula on irti mahasta. Gonal-f:n kynä on siitä erilainen, että sitä kynän päässä olevaa mäntää pitää painaa koko ajan, eikä saa laskea irti, kuin vasta sitten, kun neula on irti ihosta. Hoitaja sanoi, että se voi vetästä kudosnesteet kynän sisään jos sen laskee jo silloin, kun neula on vielä ihossa. Muistaakseni niin se oli.

Tiistaina alkaa lisäksi orgalutran-pistokset. Voi mahamakkara parka. :D Keskiviikkona aamupäivällä on aika polille ultraan ja sitten nähdään onko siellä tapahtunut mitään. Maha tuntuu kyllä tosi turvonneelta jo nyt, ajoin äsken siskon luota pyörällä kotiin ja treenihousujen tiukka vyötärö tuntui vähän ikävältä. Pitää pukea töihin löysät housut jalkaan huomenna. Pientä juilimista on, sellaista niinkuin ovulaation aikaan on yleensä. Vettä oon yrittänyt juoda paljon. Huh, jännittävää!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla luin pistoksista kun itsellä ne on edessä loppukesästä ensimmäistä kertaa. Jännittää jo nyt että osaankohan pistää... No, onneksi käydään harjoittelemassa hoitajan kanssa ennen sitä, jospa se onnistuu. Tsemppiä sinnekin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä huoli, ne kyllä käydään tarkkaan läpi. Mä jännitin ensimmäisellä kerralla kanssa, kun oli vielä pregnyl ensimmäinen pistos. Mut olikohan lääkäri vai hoitaja joka sitä sillon sanoi ennen, että se käydään hoitajan kanssa niin kauan läpi, että koen olevani varma, että osaan. Mä oon myös polilta saanut jokaiselle lääkkeelle erillisen ohjeen mukaan, mistä on ollu helppo katsoa samalla, kun pistää sitten kotona. :) Kiitos ja samat sanat! Onnea teille hoitoihin. :)

      Poista