perjantai 11. maaliskuuta 2016

Follikkeliultra kp8

Palailen nuolemasta haavojani. Alkukierto oli aika kamala, mutta nyt alkaa mieli olla vähän parempi jo onneksi. Otin letrozolit kp3-7 ja tänään kävin ennen iltavuoroa polilla taas ultrattavana, kiertopäivä on vasta kahdeksan, mutta viikonlopun vuoksi oli mentävä tänään, koska maanantaina olisi jo kp11. Oli kiva, kun lääkäri oli sama, kuin ensimmäisellä kerralla. Samantein ultrattiin. Kerroin, että menkat ovat vieläkin tiputelleet, eli kestäneet jo viikon. On joskus ennenkin ollut näin, että kunnon vuotoa kestää kolmisen päivää, jonka jälkeen on tiputellut useamman päivän.

Limakalvo oli nyt vain 4mm eli liian ohut.Vasemmalta puolelta löytyi nyt yllättäen kaksi johtofollikkelia, toinen oli 12mm ja toinen 13mm! Lääkäri sanoi, että pieni riski on nyt kaksosraskauteen, mutta myös toisaalta paremmat mahdollisuudet onnistua. :) Hän määräsi nyt pisteltäväksi Bemfolaa kolmena iltana, jonka pitäisi paksuuntaa sitä limakalvoa. Sitten taas Pregnyl maanantai-iltana. Inssi tehdään keskiviikkona. Vähän kyllä mietityttää, että miksi limakalvo oli nyt niin ohut, kun viimeksi (ja aina ennen muutenkin) se on ollut ihan oikean paksuinen. Lääkäri vaan sanoi, että se voi olla syynä siihen ettei tärppää, jos limakalvo ei ole tarpeeksi paksu. Hyvä kuitenkin, kun todettiin se ja sain siihen nyt lääkkeen. Löytyi edes jotain syytä, kun tähän asti kaikki on ollut niinkuin pitääkin ja mitään ei ole kuitenkaan koskaan tapahtunut.

                                       

Pistin ensimmäisen piikin heti töistä kotiin tultua ja se meni hyvin. Oli tosi helppo ja kätevä pistää tuon Pregnylin jälkeen, kun oli pistovalmis kynä. Hihkuin miehellekin, että näitkö, kun mulla ei kädetkään tärissy yhtään! :D Nyt hipsin tästä pehkuihin, kun huomenna aamulla kutsuu taas työt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti