perjantai 25. maaliskuuta 2016

Piinapäivä 9

Piinailu jatkuu. Yllätin äsken itseni haaveilemasta positiivisesta raskaustestistä töistä kotiin ajellessa. Vielä kaksi päivää ja sitten testaan. Vuoto voi alkaa jo tiistaina jos menee samalla tavalla, kuin viime kierrossa.

Mummo oli kysellyt tädiltäni, että joko meillä on tärpännyt ja mulla on vauva mahassa. Täti oli vaan vastannut, ettei hän ole kuullut mitään. Voi että mua vähän turhauttaa, kun äitin piti mennä sille kertomaan. Kuinkahan kauan menee, kun se alkaa miettimään, että onkohan meillä jotain häikkää, kun ei jo maha ole alkanut kasvamaan.. Toivottavasti sitä päivää ei tulisi.

Tuli taas katseltua yhtenä päivänä kaupassa yhtä raskaana olevaa naista pienen lapsen kanssa. Mietin vain, miten luonnollista se perheen perustaminen joillekin on. Meille se pitää olla niin vaikeeta.

2 kommenttia:

  1. Negaa näytti. :( Vuotokin alkoi jo sunnuntaina. Oon vähän ihmeissäni, kun ei oo ennen ollu noin lyhyttä kiertoa, vain 23 päivää. Harmittaa kyllä, kun niin hyvältä näytti vielä ultrassakin tilanne ja musta tuntuu et ajoituskin oli nyt kohdillaan, mutta eipä vaan siltikään. :(

    VastaaPoista