torstai 3. maaliskuuta 2016

Huokaus

Tänään aamupäivällä alkoi sitten vuoto. Koko aamun juili alaselkää niin kuin aina ennen kuukautisten alkua, joten osasin jo epäilläkin. Kyllähän tämä koko viikon kestänyt pahantuulisuuskin on myös kuukautisia enteillyt. Lähinnä oon nyt helpottunut, kun ei enää tarvitse jännittää, vaikka harmittaahan tietysti.

Soitan huomenna polille. Jos nyt jotain positiivista, niin jos vuoto alkaa kunnolla huomisen aikana ja voin laskea sen kierron ensimmäiseksi päiväksi, niin seuraava ovis ei ainakaan näytä osuvan viikonlopulle.5 kommenttia:

 1. Tsemppiä alkukierron masikseen! Löysin sut jonkun toisen blogin kautta ja olikin iloinen yllätys, että kirjoittelet omaa blogia.
  Voimia, terkuin Kaksplussan BlackCat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauska kun löysit tänne BlackCat! :) Kiva kun kommentoit. Aluksi kirjottelin tätä vähän niinkuin itselleni ja muutamalle ystävälle oon antanut osotteen, mutta nyt täällä on käynyt aika paljon lukijoita muiden blogien kautta. :)
   Kiitti paljon ja sulle ihan samat sanat! Voimia tässä kyllä tarvitaan. Ajattelin, että tää alkukierron tympeys olis helpommin selätettävissä, kun tietää, että hoidot pettymyksestä jatkuu, mutta ei näihin pettymyksen tunteisiin kyllä koskaan totu. :/

   Poista
 2. Ei varmasti totu kun tähän mennessäkään ei ole tottunut :( Voisin kuvitella, että hoitojen alettua menkkojen tulo on jopa vielä pahempi pudotus. Jotenkin mä ainakin vielä positiivisesti ajattelen ja luotan ja uskon lääketieteen apuun :) Pelkään että toiveet voi jopa nousta sitten kun hoidot alkaa. Meillä olis ens viikolla vihdoin eka lapsettomuuspoli käynti, hui kun jo jännittää! -BlackCat

  VastaaPoista
 3. Juu sepäs se niin on mulla ainakin käyny. Tuntuu et sillon luomusti yrittäessä oli toiveet aivan nollassa, tai toki aina se pieni toivo on ollut olemassa, varsinkin juuri ennen menkkoja, kun vähän ehti haaveilla siitä plussasta. Mutta kyllä ne jatkuvat pettymykset toisensa perään aika paljon odotuksia söi. Nyt on ollut ihan erilaiset ajatukset, onhan tässä kuitenkin paremmat mahdollisuudet nyt, kun aiemmin, kai? Vielä kun netistä on lukenut näistä, jotka on insseillä saaneet vauvan, on tullut ihan odottava ja jännittävä olo, että eihän sitä ikinä tiedä.

  Ei muuta kun lykkyä tykö teille sinne ensimmäiselle käynnille! Toivottavasti lähtisi hyvin teillä hoidot käyntiin. Kerro sitten miten meni? :)

  VastaaPoista