sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kp 21

Ihmisen mieli on kyllä niin kummallinen. Vaihdoin äsken työvaatteita kotivaatteisiin ja yllätin itseni vilkaisemasta peilistä, että voisiko olla nännit tummemmat tai rinnat muuten vaan erinäköiset. Että jos nyt vaikka kuitenkin? Muistaakseni tiistaina eli kp16 oli samanlaisia vatsakipuja mitä mulla on aina oviksen aikoihin, tädillenikin nauroin, että siellä taas jääräpäät väistelevät toisiaan, etteivät vaan vahingossakaan kohtaa. Mulla on oviksen aikaan ollut aika koviakin vatsan pistoja ja repäisyjä, ihan niin kuin kuukautiskipuja. Ajattelin niistä sanoa torstaina lääkärille, että onkohan ihan normaaleja. Siitä meni sitten pari päivää ja rinnat kipeytyi.

Turhauttaa kyllä tosi paljon tuntea noi kaikki muutokset kropassa joka kuukausi, eikä siltikään mitään. Vaikka tiedän, että on typerää russuttaa tällaista, kun päinvastoin mun pitäisi olla onnellinen siitä, että kropassa kuitenkin tapahtuu jotain ja kuukautiset tulee säännöllisesti, vaikkei raskaus ole alkanutkaan.

Mietin tänään, että täytyisköhän mun tilata joku iso satsi raskaustestjä ja ovistestejä. Luultavasti kuitenkin sairaalassa käsketään tikuttelemaan ovista jossain vaiheessa. Oon ajatellut, että jos vain raaskin, niin tilaan niitä hymynaama-testejä, kun niitä tikkuja on niin rasittavaa arvuutella. 
2 kommenttia:

 1. Kannattaa ovistestejä ja raskaustestejä vertailla hintoja. Niilläkun on paljonkin eroa, valitettavasti.
  Jään seuraamaan matkaanne :)

  VastaaPoista
 2. Juu mä vähän jo vertailinkin raskauskeijun ja kotitestin sivuilta ja on nuo hymynaamatestit ainakin sen verran tyyriitä, että en tiiä raaskinko niitä ostaa. Vielä ei käsketty ainakaan ovista tikutella, mutta voisi sitä ehkä ihan mielenkiintosta tikuttaa seuraavassa kierrossa, kun noita liuskatestejä mulla on tuolla vielä.
  Mitä raskaustestejä sä oot käyttänyt?
  Mä oonkin sun blogia jo hetken aikaa lueskellut ja on ollut tosi mielenkiintosta lukea sitä, kun ollaan vähän samankaltaisessa tilanteessa. :)

  VastaaPoista